valborg

yes yees yeees! today's the day!

kommer ihåg förra valborg, haha. så liten & korkad man var då .. hade nämligen fest förra valborg när mina föräldrar var hos dina kompisar, orkar inte skriva i detalj vad som hände den kvällen, men riktigt sjuk kväll! fick ett samtal runt ett på natten att hej gumman, vi är hemma om tio minuter, då fick alla eld i röva och vi hann fixa allting och dra därifrån utan att dom märkte något pjuuuh.
hoppas denna blir mer bekymmerfri!

förväntar mig iaf en grym kväll med min pärla desireeee & massa annat skönt folk :)
(går inte att ladda upp bilder, sorryyy)


friday, friday party and party and wooooh

inte för att jag har partat idag men endå :)

haft en helt otrolig kväll med en av mina bästa vänner i hela världen! tror aldrig vi kommit varann så nära som vi gjort idag sandra, du är #amazing <3 (twitter nörden, lol)

var och fikade, träffa sen stefan & jocke. drog sen vidare till mig, tände ljus, softa på min altan, snacka osv. sen kom även tobias, haha. han tyckte himla synd om sig själv idag!

men nu ska jag sova, blir sämst uppdatering imon tror jag men men ..
om jag inte hinner skriva något så hoppas jag att ni får en awsome valborg!


godnatt trött tjej signing out

JAG OCH MIN ÄLSKLING


GÖTEBORG ÄR EN VACKER STAD

Göteborg, göteborg vackra fisk, sköna boys jag får aldrig nog. Tjalala, jag får aldrig nog av staden i mitt hjärta. grymmmmmmmm låt! Allaaaaaaa älskar götebooooooorg


Just nu sitter jag och softar ute med farmor, mamma & pappa. Anders & farfar var också här förut men dom har åkt nu tyvärr. Ikväll ska jag på bio med Sandra, vet inte vilken film en men men. Ska bli myyyysigt! :)

Vi softar eller?







Ta hand om era nära & kära, man vet aldrig vad som kan hända

every moment, every second, every hour of the day iyiyiyiyaaaa

förlåt för riktigt dålig uppdatering!

idag har jag varit i skolan, & jag har helt ärligt inte vait såhär glad på länge. allting flyter på nu! och sofia backman (crackman, brakman, fettman, valkman etc) jag älskar dig, det vet du. (L)

helgens planer:

fredag: skola, följa med sandra när hon fixar sina naglar. sen åka med hem till henne fixa oss, sen en goo bio. vet inte vilken film en men det löser sig! :)

lördag: (a.k.a VALBOOORG) tjiiillaa, sen träffa desse dra till hennes faster och sen bär det iväg till en sjö i stenungsund av alla ställen .. men är riktigt taggad! kommer bli en härlig kväll med goa människor, ska sitta vid en sjö grilla dricka osv osv!

söndag: sova, sova, drikca vatten sova, gå på toa, gå ut ta en cigg. sova. räknar med årets bakfylla men det är det värt!

så ser planerna ut för tillfället och jag hoppas förörvrigt att alla får en trevlig valborg för det kommer jag ha!

bloggen fuckar lajte så blir ingen bild, skriver imon lovies!




rubrik

vad händer med världen egentligen?

don't fuck with us

haha, skoja lol
nu sitter jag i skolan har bild, och desepesse är med för första gången på ett jävla bra tag! ;) haha, hoppas denna lektionen blir flippad!
innan denna lektionen har vi en väldigt lång rast, så jag desiree & min pappa drog till ett kebab ställe och åt. as göööötttigt! har massa grejer som ska lämnas in nu, så vi hörs sen!
BYEBYEBYEBYEBYE



almost a year without you

.... and it still hurts everyday.


Du kommer alltid vara den finaste flickan i hela världen



tror att..

JAG INTE ÄR 16 LÄNGRE, grattis till mig!
WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
nu är det ett år kvar tills:
jag får gå på krogen
jag får ta en bärs på en ute servering utan att någon kan säga något
jag kommer kunna köpa cigg överallt
ett år kvar tills jag kommer kunna göra i stort sett, vad jag vill.





softande_17_årig_tjej_är_trött_och_ska_sova_hejdå_good_night_world





#lovelytimes

Hej alihopa! Ni som inte är ute och steker som idioter ;)
Mitt lov har varit underbaaaaart! Har umgåtts med underbara vänner, och haft otroligt roligt! Och är så kul att vara med dig, moa. En äkta vän är du älskling! Och idag kommer min baby desse hem, som jag saknat henne asså. I love you!
Idag har jag varit i stan med mammsen, fått massa fint hihoooooo :):):) Vi åt både frukost och middag i stan, sooooft. Fick också årets först lång klänning, så jävla snyggt var den.
Nu softar jag, och lyssnar sönder på Cody Simpson .. Hur bra som helst yeaaaaahman. Nej nu orkar jag inte skriva mer ligger i en riktigt oskön position asså, så vi hörs när jag kommer hem ikväll.
PUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEN





ARG.


#KIDRAUHLTOSWEDEN

Go svergie, go sverige! Hehehehehe
Idag, denna söndag så ska alla som har twitter skriva, ah inte alla men iallafall alla svenska belibers skriva #kidrauhltosweden, för er som inte vet så är kidrauhl justins youtube namn :)



Bild på Justin i julas, med hans bok First sep 2 forever. Läste ut den igår igen för typ tionde gången, haha.
Här kommer några delar jag gillar mest:

"That was the christmas where i met a girl and made out with her furiously for several days straight and we went on to have the most romantic relationship in the history of man. Wait, that did not happen. But I did have fun just pranking you right there while you sat excitedly in your room reading about it. Sorry, I just had to have a little fun. Next chapter, AW, C'MOON!!" Haha, fatta själv att jag skratta när jag satt i mitt rum läste boken och så skriver han såhär!

" A certain amount of succes with the opposite sex comes down to the simple concept: don't be a jerk"

"Mom couldn't afford lessons for me, but I kew what I wanted the music to sound like .. it soaked in through my skin"



Idag är livet på min sida

Underbara dagar! Känner mig tacksam att jag har så himla älskvärda vänner, en helt underbar familj & släkt.
Jag älskar er alla!

Igår kväll var jag ju som sagt hos farmor, var kul att träffa farfar också. Han är en riktig kämpe! Han har fått stroke flera gånger så han är inte riktigt som han ska, men gud vad man märker hur mycket han & farmor älskar varann. Blir faktiskt rörd när jag ser hur mycket dom gillar varann ..
Iaf, sen runt nio tiden träffa jag moeeeeen. Vi softa gärnet på högadal, snacka om gamla minnen osv, min moa är bäst! Sen drog vi till ica, köpte lite goda saker, drog hem till henne och snacka, garva, och såg lite på film. Tog även en gosig promenad med henne fin fina hund rolleboooy.
Så idag, lördag skulle jag festat röven av mig med min bästisälsklinggosegris linda, men vi har ju tyvärr gäster idag..så nästa helg blir det pang på rödbetan ist! ;) Så mossi kommer hit senare också och gör oss sällskap! Mamma, pappa, tomas (mammas bror) leif (mammas bror) och åsa, leffes tjej är här! Eller fru kanske man säger? Jaja. Och såklart lilla elton, värdens mysigaste vovvve. Så nu ska jag gå ut i solen, ta en bärs, och umgås med min fina familj och busa med elton (hunden, daaaaah)
Vi hörs senare då bilder kommer upp! :) Glad påsk!





Älskar att mitt rum tas över av allas älskling, justin drew bieber (L)


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

Farmor! I love you
Nu är jag hos farmor och farfar med massa släktingar, rätt soft :) Har just ätit smörgåstårta och snart blir det prinsess tårta, muuuummmsss! Har ju rätt go otur iom att jag är i åsa nu så tänkte jag att jag skulle passa på att träffa hanna och hennes pojkvän, men nej .. dom är i turkiet dom jävlarna! Och jakob är i danmark ... Men som tur var jag internet här så softar på macen endå :D
Nej nu ska jag gå och vara social ..
på facebook, looooooool :):):):)



Äter lite kaka och softar hönd baaaah

CSI-SUSPECT BEHAVIOR

Kollar på tv med mor min, har blivit helt beroende av csi pga en viss person ...
Träffade även Moa idag en stund, tog en promenad med henne hund rolle :) En falt coat retriver är han, ser ut som en svart labrador fast smalare i kropp och ansikte. As fin!!
Men vi hörs imorgon, pussssss
Älskar dig nu & föralltid moa :)

Linda elin holz, enda stjärnan på min himmel

Min snygga vän & jag
Vi är ju inte direkt dom som visar hur mycket vi faktiskt tycker om varann.
Och jag tror inte det behövs faktiskt.
Jag hoppas & tror du fattar hur sjukt jävla mycket jag älskar dig!


Vi har haft våra dåliga och bra dagar ihop, men vi har ju alltid hittat tillbaka till varann. Men nu är det slut på det, kommer aldrig låta oss glida ifrån varann så igen. Jag behöver ju dig, det vet du. Vi kompleterar ju varann så bra!
Kommer ihåg i början när jag träffa dig att jag tyckte du var så himla korkad! Du hade svarta kawasaki skor på dig när det var runt -10 .. Trodde aldrig du och jag skulle komma varann så nära, men är otroligt glad & tacksam för det min pärla.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men vill iallafall passa på att tacka dig älskling för allt du gjort för mig! Du är guld värd. Alla har sina dåliga och bra dagar, men tillsammans klarar vi allt. Och du vet ju hur himla arg jag blir utan dig? Kommer du ihåg videon på min mobil? Stol bilden? (irl skratt, hahaha) Nej men ärligt nu, du är underbar Linda. Tack för att du är så himla förstående, omtänksam och generös mot mig.
Hand i hand i livet ut? Svar: Ja.



SOFTILATION

Ligger just nu i mammas och pappas stora gosiga säng och kollar på våra värsta år, haha dom är sjuka!
Idag ska jag plugga a.k.a göra klart allting jag ligger efter med.
Sen ska jag ... damdamdamdam, träffa mitt hjärta moa! fyfan vad jag har saknat dig mossssi (L) Hon bor ju som sagt inte i Göteborg längre tyvärr, och kommer bara hem ibland. Så ska bli riktigt kul idag!
Vi hörs senare, nu ska jag softilera meeeeera

lycklig tjej

Har äntligen köpt två riktiga och enorma justin bieber affisher! Nu är det bara tröjan som fattas ;)



Inte min bild, hehe. En av dom jag köpte, han är dock ett år yngre mindre på bilden, men fortfarande lika snyggggggggggggggggg

paus

nu, nu, nuuuu. vill livet ska vara såhär problemlöst hela tiden!


nu är livet himla bra asså! en så länge har jag haft ett underbart lov! och imon blir det ullared med fina vänner också, haha. ska dit med desse, nattis och hennes pojkvän. han har bil så vi slipper åka på en buss med massa randoms. skööööönt. sen till helgen åker förmodligen mitt hjärta till huvudstaden, kommer sakna henne. men blir o träffa linda o eventuellt jakob i helgen! najssssssssss :) och snart fyller jag åååår! ett år kvar tills man är myndig, göttans.
nu kallar john blund så vi hörs imon! #teammorgan yeaaaaahmaan
"cuz youre bad sides makes you special"

out with the old, and in with the new

hejsaaaan!
idag har det varit en riktigt skön dag! inte lagt en enda tanke på något negativt. bra jenny, keep up the good work.
idag vakna jag i min ensamhet utan min man, desse. kändes tomt. gick iallafall upp, åt lajte, softa lajte, och städa mitt rum. duktig, jag vet :) sen vid fem tog jag bussen till domkyrkan och mötte upp desse, jojo, johanna m.fl. köpte cigg, och softa på livet. sen drog vi till johanna, och gjorde LITE sjuka saker. hahahaha, årets .. kan tyvärr inte skriva det här men jävlar i helvette vad jag skratta. sen drog jag och desse hem till nattis, som är här och hälsar på! hon bör i sthlm så hennes dialekt är fan inte och leka med .. hennes pojkvän var också med, skit snäll :) så vi drog och käka pizza, sen tog jag spårvagnen hem. ska ju jobba imon, kryddd. nej faktiskt inte, ska vara duktig och göra nått vettigt för en gångs skull. och nu är jag hemma, så ska gosa ner mig i sängen och softa. har även massa roliga saker planerat i veckan! najs, detta lovet kommer bli awsome.
HEJDÅ GOODNIGHT SEE YAH LATER ALLIGATOR TOODLES BYE BYE

just live youre life

Så trött på allt, det räcker nu ärligt talat.
Ska sluta sätta mig själv i andra hand, och faktiskt inte ta alla före mig själv. Jag mår inte bra av detta. Och med detta menar jag inte att jag ska bli grinig och skita i alla andra - för det tänker jag verkligen inte. Men nu får det vara nog, alla (och jag med) måste börja rannsaka sig själva.
Alla förlorar så mycket på att hålla på såhär, och nu får detta fan ta slut. Men andra ord ..
JAG ORKAR INTE MERA.
Jag tänker iallafall ta tummen ur röven och ta tag i mina problem istället för att putta dom åt sidan.

Enough is enough!

Trött Jenny går och lägger sig. Godnatt!



WONT STOP

"Haters need to stop and justin listen" - Justin Bieber

desse sover ..

.. så jag softar på livet o drar en the grutch pose :):):)

the one and only

http://www.youtube.com/watch?v=MTs9oNKJtuw
Justin Bieber är ju så fin så det finns inte, om man inte blir rörd av denhär videon är man ju störd.
ååååh så lajten och gosig!
killen med båda fin utsida och fin insida, selena är lyckligt lottad asså .. ;)

under my cocconut tree, you be chilling with me

LALALALALALALALALAAAAA, gooooo låt jadåååå
är för tillfället hemma, softar, pluggar, och nördar jb bloggar as usual .. ska snart ta en dusch och sen göra klart det sista som behövs i skolan. lov snart så taggar för goa kvällar med fina vänner!
vi hörs ikväll! peaceeee
Hej, här är vi.

känns skönt

Åh nu mår jag bra. Känns skönt att veta vilka som är ens riktiga vänner nu, helt sjukt vad fel man kan tro om folk. Fattar inte varför man stannar med dom man var med från början, för damn, så mycket roligare.
Och du som kallas min bästa vän? Vad fan håller du på med egentligen? Otroligt falskt det du gör, även om du inte fattar det nu. Men kom inte till mig sen när du är ledsen tack :):):):):)
Desiree Brandt, Michelle Lundin, Maja Magnusson, Linda Holz och Erika Axelsson .. Brudar, ni är för oslagbara!



"Ta kort på mig så det ser ut som jag spytt" Hahaha, fina minnen har vi vännen!
HOME IS WHENEVER I'M WITH YOU

för ibland vet jag inte vad jag gör

Kommer aldrig släppa er igen, dumt jävla val jag gjorde. Jag älskar er!

MICHELLE CHELLBOB LUNDIN

This is only for you!



Såhär stek kommer du aldrig bli. LET'S FACE IT

If you love something, set it free. If it comes back, it's yours. If it doesn't, it never was.

But you will always be with me, my best friend! No matter what (L)
I love you, I reallt really really do

love-hate

Har ont i hela min kropp.
Vill ha min sandra hos mig nu, hon kommer snart som tur är!
Sen blire mys osv, ska även ge henne en överaskning, hihi. Vet att hon kommer bli gööööööör gla! Sen nanar hon hos mig, min lilla prinsessa.
Förövrigt mår jag hur bra som helst, men iom att jag knappast har något liv nu så består mitt liv av att sova, äta, jobba. AS NAJS VERKLIGEN <3333333333333333
Nej nu ska jag röra på mig!
Keep youre friends close, but you enemies closer bitches






me love you long time


SOMMAR

Gud vaaaad jag längtar! Solen lyser just nu och värmen har äntligen börjat komma, skönt att snön är borta nu också!
Visst runt december får det gärna snöa men sen räcker det, och kylan denna vintern var inte att leka med ..
Längtar tills man kan dra på sig ett linne shorts och ba dra ut och njuta av livet. Längtar tills man kan gå och köpa en glass och sätta sig vid en brygga och bara ta det lugnt med vännerna. Längtar tills alla goa sommar kvällar med min älskade vänner! GE MIG SOMMAR HELT SERIÖST.
Just nu känns livet hur bra som helst (tror det har lite med vädret att göra, men sen resan i danmark, den behövdes kan jag lova)
Just nu håller jag på att städa och sortera mitt rum, slänger skit jag inte använder osv. Planerar även för hur mitt nya rum ska se ut! :) Dethär kommer bl.a finnas i mitt nya!!!
Ska ha en fondvägg, vet dock inte vad jag vill ha en men det behöver jag inte bestämma mig nu! Men funderar på någon av dom här, och tyvärr nej ska inte ha en fond vägg på justin ska rama in fina kort på han istället, och ska även köpa täcke och säng överkast med han, och mjukis tröjan. Och lite mer, hehe. Besatt manneeeeeen! ;)
Och över sängen vill jag ha något liknande som detta:

VILL GÅ OCH LÄGGA MIG OCH SOVA IGEN



I HAD THE TIME OF MY LIFE

Detta har helt ärligt varit den bästa helgen i hela mitt liv.
Min mamma pappa och Desiree är dom finaste som finns.
I fredags såg jag för första gången min hjälte, Justin Bieber live för första gången.
Under den tiden som konserten var så har jag ingen aning om vad jag sa eller gjorde typ, var fan i trans. Helt underbart. Kändes så overkligt att höra hans röst, se han gå, höra han sjunga live och inte bara på youtube.
Känslan går inte att beskriva, och det är HELT SJUKT hur glad han kan göra folk. Aldrig sett 13000 människor vara så otroligt lyckliga! Justin är fan magisk.
Skriver mer om vad vi gjorde i helgen senare mannen, hahahahaha.
Pusssssssssssssssss

RSS 2.0