Rubrik

Är i skolan nu, sen efter skolan ska jag med dess till bup sen ska vi hämta biljetter till frölunda, sen ska vi hem till mig och mysa till en film :)
Jag och majsen på bild hihhehhohoho


Öppet hus

I förra veckan var det öppet hus på plus, jag, roti Linnea dessiree och dejana var där och hjälpte till. Det var hur kul som helst, dock kom det inte så mycket folk men vad ska man göra. Nu så står jag och väntar på min buss hem, ska bara vara med min familj och mina grannar idag:) Ska bli mysigt! Men vi hörs sen ciaaao


hej

idag vill vi hem. hejdå.

thing i love about winter


only thing that keeps me going

snälla få tiden att gå snabbare då gud, jesus, VEM SOM HELST.

Ni är äckliga

.


so fucking true


Hopp

As gött att dra på sig världens förkylning och förmodligen halsfluss, livet leker.. Eller?

Vill helst inte visa mig för världen idag fyi.


IT'S YOURE BIRTHDAY SO I KNOW U WANT TO R-I-I-I-DE

Graaaattttis på födelsedagen clarris! Idag ska bli en awsome dag <3


Sitter just nu och segar mig framför tvn, men ska strax in och dusha. Ska ikväll till clara och fira henne, för hon fyller 18 idag. (wooohoooo) Men nej nu måste jag börja fixa mig, hörs senare kanske! Annars får ni ha en trevlig lördagskväll!

Har världens bästa granne.. Eller?

Svar: ja det har jag. Bäst bäst bäst är hon


Idioter finns det gott om

Just saying, typ.


perspektiv

om man tänker efter så har vi det, om man tänker på vi som bor i sverige så tänker vi för sällan på hur bra vi har det. visst, har inte gått igenom särskilt mycket hemska saker i mitt liv men om man tänker på hur bra man egentligen har det.
det jag tycker är hemskt är när en kompis sviker, när mamma gör äcklig mat, när jag inte får saker jag verkligen vill ha. typ. dåliga jävla exempel men tänk på dom som knappt har mat och kläder svårt för att fatta sånt när man inte har sett det men det jag vill komma fram till ..
när allt känns som sämst, försök att tänka på hur bra ni egentligen har det och våga jämföra er med andra människor. jag lovar, ni kommer må så mycket bättre då.

...

Du dödar mig.
Att du inte har någon koll på vad du gör, att du inte har någon koll på vilka som faktiskt bryr sig om dig, att du inte vet hur många du sårar, men framförallt hur mycket du skadar dig själv.
Jag älskar dig, men snart orkar jag inte kämpa för dig mera.


RSS 2.0