i två år

att man i två år umgåtts med er två, så äckligt falska så det finns inte. ångrar varenda sekund jag varit med er, skrattat med er, softat med er att jag ens snackat med er. jag hatar er så mycket, ni förtjänar VERKLIGEN varandra. skönt att man mognar och inser vilka ens riktiga vänner är.

men nog med bitterhet! fett soft dag i skolan, haha sjuka klasskompisar man har..ikväll blir det eventuellt krogen, om inte min dumma feber sätter käppar i hjulet för mig vill säga. hoppas ni alla får en bra fredag! pussisar

vänder och vrider

vänder och vrider på mig just nu, i skrivande stund så är klockan just nu 03:46 och jag ska alltså upp om cirka två timmar! beror det på honom? beror det på att jag är kissinödig men inte orkar gå ner på toa så håller mig och tror det släpper? eller för att jag lyssnar på alesso? njaaah, tror nog det beror på han. ush, jag saknar dig så mycket. och jag planerade verkligen inte från början att gilla dig som jag faktiskt gör. helt sjukt, vet inte om jag gillar "tanken" på dig, är rätt bra på att förväxla det och faktiskt gilla någon på riktigt. men detta måste vara på riktigt. när jag var med dig så kändes det liksom i hela kroppen, och när du kollade mig in i ögonen sådär länge och sen bara log... låter som ett klipp ur en film, jag vet. men fan, när det händer en själv blir man ju verkligen fast. jag är inte dum, vi bor hyfsat långt ifrån varann. men tack för att du gav mig en sån bra start på 2013 och jag hoppas att du flyttar hit så innerligt. sista jag skriver om honom nu, lovar för det är typ 99% chans att det blir något mer en vänner endå.

så vad vill jag uppnå 2013?

MASSA saker.
vill försöka att gå utanför ramarna nu och tänka realistiskt.
jag antar att jag först och främst ska fortsätta vara snäll mot mina föräldrar, dom är så fina. får inte ta ut min ilska på dom när någon annan idiot vart jobbig. sen vill jag nog våga bli kär, asså inte tänka inte fundera om var hur osv, utan bara göra det jag blir glad av. jag har inga löften 2013, jag vill bara detta ska bli ett bra år och att det är mer uppåt en neråt. vill lyckas helt enkelt.

nej nu ska jag städa mitt rum, haha. så pigg! puss på er

du e ju så fin

men 50 mil bort, jag saknar dig redan

RSS 2.0