HEJDÅ EMO BLOGGEN

nu räcker det, nu har jag läst igenom min bloggish och ser att jag bara skriver deppiga tråkiga jävla inlägg. måste berätta en sak nu asså .. jag tror jag har fått .. något .. som .. heter ..tinitus (stavning?) piper i öronen på mig som fan nu gör röv ont. tror fan det är min jobbiga jävla syssling som är så efterbliven så jag får ont i öronen, eller iallafall i hövvet. ska bli otroligt skönt o komma hem till fina göteborg/mölnlycke igen kan jag lova!! okej det här inlägget blev ju inte så mycket roligare men det kommer imon :):):):):)
puss godnattttttttttttt

wherever you are

hmmm, hallå ja! eller gokvälll kanske man ska säga?
satt och lyssna på spotify och kolla på lite gamla låtar och plötsligt kom "wherever you are-erik segerstedt" och nu är jag emo .. skoja, nej men herre min gud vad jag har bölat till denna låten.
jag ser ditt namn, ditt nummer .. det är ju bara att ringa, men fan. allting är så mycket mera komplicerat en så. var du tvungen att göra som du gjorde, det var la änna onödigt? känns som man kan älta detta fram och tillbaka hur länge som helst, men kan du inte bara säga förlåt och så är det glömt. för min skull, jag behöver ju dig det vet du ju så mycket väl om. inget, verkligen INGET är sig likt utan dig. jag vet att man säger inget blir som det var, men du behöver ju inte försvinna helt bara för det. jag hoppas du tar åt dig om du läser detta och hör av dig.
kommer alltid älska dig mest av allt på denna jord min ängelmen bara för att vi är så nära men endå så långt bort, är det du & jag, bara du och jag i slutändan.

OSSOOOO

okej, det räcker nu. skåne är rätt najs men dom snackar ju fan inte gött iallafall, herrejävlar.
och nu undrar ni säkert vad jag gör här? jo nu är det så att nåra av mina släktingar bor här, vädret har varit jätte dåligt och finns en tjej här som är så sjukt jobbig (ni hade inte överlevt en dag med denna hemska varelse) det positiva med denna resa är att jag får dricka massa cider, får massa nya kläder osv osv. rätt gött att komma iväg från allt faktiskt :) nu ska vi äta så vi hörs sen då bilder på det jag köpt kanske kommer ut ;);) TTYL

glömt bort min lilla blogg ju

MEN TJENARE!
har helt glömt bort att jag ens har en blogg, haha ;) men nu är det såhär att jag inte har haft tid, ork eller lust att skriva. dessutom är det sommar, och orkar inte skriva vad jag gör varje dag liksom. men just nu är jag i skåne där det är rätt .. stelt. vad har jag gjort den senaste månaden? varit i stockholm med min fina, en helt underbar resa faktiskt. även om jag fick känna gollums stank typ varje dag. sen har jag varit mycket i göteborg, träffat både nya och gamla vänner!
word att på sommaren lever man livet, ska ha sommarlov hela tiden när jag blir stor!
nej nu ska jag ut på promenad och sen ska jag se på film, ska även ringa min älskling.
så vi hörs imorgon!
When I think of something beautiful, I think of you.

...

inte långt kvar nu, åh vad jag saknar dig. saknar att få krama dig, hålla om dig, pussa på dig och bara vara med dig.
jag saknar dig så mycket att jag inte saknar dig längre.
att tycka om någon är fan knepigt


okej det räcker inte

så fort man sätter sin fot innanför dörren kommer alla dom jobbiga ångestfulla mindfuckade tankarna upp i hövvet dirr.
jag är så tom i huvudet idag att jag inte vet vad, tror det beror på att min förra bästa kompis som jag just nu hatar åkte utomlands med hennes nya bästa vän idag. varför är tjejer så jävla jobbiga för? önska verkligen att jag var kille ibland, hade varit så himla skönt. - snopp isf.
vet inte vad man kan skriva mera, men på fem sekunder känns allt hur bra som helst och sen två sekunder senare känns allt skit. är det något fel på mig eller något, eller är det normalt att känna såhär? för de kan vara jävligt jobbigt asså. känns som denna bloggen börjar bli emo emo emo, men fan vad skönt det är asså. bara skriva av sig liksom.
idag har varit den jobbigaste dagen sen ett år tillbaka fyfan. och ingen, ingen och ingen förstår. nu ska jag se på film dricka cola och gråta.
BYE BYE

MEN HUR KAN MAN SÄTTA ORD PÅ KÄNSLOR?

Nu kommer en riktigt konstig text som inte har något sammanhang alls.
Fan fan fan, jag är så jävla förvirrad idag. Beror på nog att jag är så sjukt bakis och hövvet känns som en bomb, men fan fan fan fan. Jag hatar denna ständiga tanken av vad fan jag gör om fem år. Vad vill jag göra efter jag gått ut plus? Sälja korv på franks? Vika kläder på bikbok? Jobba på cafe och tjäna dåligt? HELVETTE. Visst det är två år kvar nu men jag har aboslut ingen aning om vad jag vill bli, och detta måste man ju typ planera innan? Eller? Man måste ju ändå ha lite funderingar, tyvärr har jag för många.
Sen kommer det andra problemet, varför kan jag aldrig bli kär i någon? Jag vill så gärna bli det men det händer ju aldrig, är det något fel på mig? Jag börjar alltid bara "gilla folk". Och det är ju förfan meningslöst, för då vet man ju att det aldrig kommer bli något. Detta kanske beror på att jag bara varit kär en gång på riktigt, och bara haft ett riktigt förhållande. Och för det andra så bor alla bra killar så fucking långt bort. När jag blir stor ska jag ha ett super duper snabbt jet plan, precis som justin! Jag och han har typ samma visioner ba att det inte går så bra för mig, hehe.
Och sist men inte minst vill jag tacka dig min andra halva Desse.
I LOVE YOU BEBOhar inte tid

att blogga så mycket nu, och det är lite tråkigt faktiskt för det är riktigt kul.
så vd har jag gjort i början på min sommar?
varit med kompisar, solat, hittat på sjuka saker. hahaha!
men jag lovar, uppdateringen ska bli bättre
måste kila nu, ska väcka emmaaaaa

RSS 2.0