jag älskar dig, alltid linnea

för när du känner att du inte orkar, då ska jag hjälpa dig
för när du inte har orken till något alls, ska jag få dig att orka endå
för när du känner dig ensam, ska jag alltid räcka ut handen till dig
för när du gör fel, då ska jag älska dig lite mera

du är bara människa, du kan inte vara alla till lags. jag har själv insett att det inte går att vara sån, man krossas av det tillslut. man ska göra det man blir glad av, vara med dom som drar en uppåt och bryr sig mer om en en vad dom bryr sig om själva. det kan ta tid att hitta vad man vill och vart man hör hemma, men när man väl gjort det kommer man bara vilja vara där hela tiden. du är hemma för mig lilly, du får mig alltid så fruktansvärt glad. ställer aldrig krav, är alltid dig själv och är helt enkelt en sån fin vän. är glad att vi hittat till varann så bra nu, för jag behöver dig. jag älskar dig alltid linnea <3

ingen utgång denna helg

jaha, hade tänkt få igång denna bloggen ytterst lite har typ tre läsare men endå!
igår kom äntligen rebecca hem, har saknat henne. så var med hennes goa/helt brutalt knäppa familj, vi satt och spelade kort med henne och hennes pojkvän, hennes kompis filip, hennes mamma, hennes systrar och hennes styvpappa. satt från nio till halv två, haha sen var filip snäll och körde hem mig. (tar typ tre minuter att gå men men) fin fredag!

idag skulle jag egentligen ha gått på hockey, men det blev inte så, känner mig helt yr och illamående. ska försöka få hit jazz och chrille en stund ikväll, så jag har en ursäkt att gå ut så jag kan röka. nej nu måste jag sluta, ska ner till affären med mamma och köpa massa gott sen se matchen och bara mysa, livet är allt bra ibland. just det, jag har även städat mit rum och lila rummet! hur grym? hur stökigt som helst i båda och nu är det kliniskt rent. wohooooo pusshaaaj

kladdkaka ..

suger. bajs också, är helt seriöst så fruktansvärt värdelös på att följa recept, och jag menar vem kan inte göra en vanlig kladdis liksom? jag misslyckas brutalt med det varje gång, denna gången är den helt kladdig pga av att jag tog för mycket smör. kommer få leva mitt liv på konserver och hämta pizza, hej fettma.

.

lördag 15/9
idag känner jag mig förvirrad. illmående, tom. i tre år kan jag säga att förvirrad är mitt ord.
söndag 16/9
bajs dag. förvirrad som vanligt. ingen vet, ingen. kommer snart göra mina beslut, ångest, gör ont känner mig konstig. vill inte egentligen, men det går inte längre.
söndag 30 september
mår bra, är rädd men glad och känner mig modig på samma gång. det känns bra, när detta är över kommer det vara grymt.
torsdag 18 oktober
glad. mina beslut märks på mig, känns fint. tycker synd om dig, även om mig. du och jag var ju varann, vi var ju samma, eller var det verkligen så?

RSS 2.0