idag var en bra dag


Baby jag är din, tills du inte längre orkar vara min, jag kommer aldrig va den rätte, men jag är din tills du hittar nåt bättre


goodnight-i-miss-you


nom nom nom

It's a beautiful daaaaaaay! Yey wihoooo weeei, solen skiner och jag är glad.
Har just käkat lajte, och snart blir det att åka till mormor & morfar och även träffa min favvo farbror tomas! Ska bli kul kul kul :D Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och vara social med dom bästa som finns, mamma & pappa. Vi hörs senare!
I luv yoooou

truth is, is miss you

var hos farmor och farfar idag, sen åkte jag hem. var helt sjukt trött så mamma och pappa var snälla och köpte pizza och grönsaker till mig innan dom skulle på bio, men jag orkade inte. finns en anledning men tänker ej skriva det här .. haha.
men nu till saken kanske. har ni tänkt själva på hur mycket man tänker när man är ensam och bara slappar och kollar på tv osv? så mycket jag bestämt mig för nu så jävla skönt att från och med nu blir det ändring på saker och ting. har också funderat på varför tusen tankar går genom ens huvud precis innan man ska sova, riktigt jobbigt är det iallafall. det jobbiga just nu är att efter idag känns stenen i magen ännu värre en innan, helt sjukt vad jag hade behövt dig idag. tror aldrig jag sett min pappa så ledsen som idag, och hur ska jag reagera då? jo jag brukar komma springandes till dig, men spelar ingen roll vart jag springer för jag kommer aldrig hitta den personen jag lärde känna endå. rätt tragiskt om jag får säga det själv. det roliga är att jag hade inte begärt att det skulle bli som vanligt, jag vill bara kunna umgås med dig, krama dig, skratta med dig, uppleva saker med dig. är det för sent nu? nej, vänskap kan alltid räddas.
båda två måste bara vilja lösa det och gå vidare.



because ..


-

har så ont i min mage så orkar inte skriva något mera idag, ska försöka sova nu.
godnatt




morsdag

grattis världens finaste mamma på din dag!! (btw, hon blev hur glad som helst för dom läkerol liknande sakerna jag köpte lol)
har varit jävligt dlig uppdatering, men har faktiskt inte haft tid. barre tog ju studenten i fredags, och efter det drog jag desse elin madde sussse och sebben a.k.a barre hem till s & m och drack lite softa lyssna på musik. bra dag och goo kväll!
Lite bilder från dagen :)









NÅGOT GÅR SNETT

Jag har en dator, på just min data har jag den här bilden som bakgrundsbild ..
Men är ni efterblivna eller? Klart jag inte har en dvärg hund som bakgrundsbild iddietssss
Men denna har jag ju på riktigt . .
Jag måste erkänna:

Jag har börjat gilla Selena, hennes musik är bra och Justin verkar ju himla go och gla med henne. What 2 do liksom? Mohahaha, jag har en hemsk plan. She will die.

JAG ÄLSKAR MIN MAMMA

Ska tända ljus och duka nu, mys time är på ingång med min fina mamma! Hon är den bästa i hela världen <3



AMEN HALLÅ DÄR JAAA

är hemma och softar nu, tror jag fick migrän på bussen för första gången i hela mitt liv. nu hade jag tänkt att ta något och äta, ta en cigg och sen plugga, rätt tråkigt inlägg men bättre en inget iallafall! TTYL :):):):)

Just det! Känner mig duktig idag som inte snackat för mycket om the biebs,
ääh ska tjöta på när mammsiii kommer hem. #LOL

hej

hej här är vi
hej här sitter vi
hej vi kollar på film
hej jag är hunrig
hej jag gillar min klass
hej min klass är speciell
hejdå
går ej att lägga upp bilden, fan vad ledsna ni blev nu buuhuu

ATM

Smoothie: Check!
Nydushad: Check!

MY BABY IS THE BEST BABY EVER

Jag saknar dig </3

HELVETTE LARS OLOF, HELVETTE

JÄTTE ROLIGT, somna runt sex imorse sov dock utan idag sköööönt. tänkte göra en goo frukost nej men gud vad roligt att det jag äter smakar konstigt, och det jag dricker smakar konstigt. skulle äta jätte god mat igår, tog en bit av kasslern och det kändes som om jag hade ett kilo salt i munnen. fuck life
Men nu vet ni att jag lever iallafall! Puss



Bild på dom igår, okej ingen kan säga ett skit. Båda är sååååå fina (fyfan, trodde aldrig denna dagen skulle komma)

YES MIN ÄLSKLING ÄR SÅ BRAAAAAA

WOHOHOHOHOHOHOHO! Klockan är nu tio i fyra på morronen och här sitter jag och kollar billboard awards och dricker fläder dricka för att hålla mig pigg (nej jag har ingen cola hemma)
Låg och grät förut när min babe, vann pris efter pris .. Han pussa selena rätt på mun innan han gick upp på scen en gång, men det skiter jag i jag är så glad när han är så lycklig! Dom är så jävla fina ihop, så vadfan :):):):)
HEJDÅ NU BÖRJAR DET IGEN KÖR HÅRT NU FÖRFAN TEAM BIEBER NU HAR JAG BESTÄMMT MIG SKA BO I USA RESTEN AV MITT LIV FUCK SVERIGE I LOVE USAAAAAAAAAA BYEEEEEE SUCKERS

idag brast muren

ensam.
sårad.
ledsen.
besviken.
arg.
tom.
förbannad.
lättad.

så äckligt jävla ledsen. man kan säga att man man är arg, förbannad osv. men mest är jag mest ledsen, tårarna rinner ner för kinderna som ett fucking vattenfall. som sagt, idag brast det. jag orkar inte gå runt och vara ständigt osäker längre, jag orkar inte låtsas som att allt faktiskt blir bra snart. det blir ju aldrig det? känns som livet ligger mig ett snepp före hela tiden. att skjuta undan ångesten funkar inte längre, jag är så trött på det. och vad man en gör så är det någon som alltid drabbas. och det känns så konstigt att man inte orkar hälsa på sina "gamla" vänner längre, för det blir så akward. hatar när folk säger gamla vänner, inga vänner är la fan gamla eller? jag älskar mina gamla vänner med hela mitt hjärta, och jag vet inte vad jag skulle gjort utan dom. även om vi inte ses så mycket längre, är det en sjuk trygghet att veta att jag kan ringa dom vad som en händer. när folk drar upp vissa saker, när man hör en viss låt, när man åker förbi ett visst ställe och man vet att det aldrig kan bli detsamma igen. det gör så ont. den känslan när man faktiskt förstår, att inget. INGET, någonsin kommer bli som det en gång var. men är det detta som kallas att växa upp, bli vuxen? i såfall vill jag inget mer en gärna vara liten igen - jag vill inte få massa ansvar. jag kommer inte klara det. vill bara hålla världens bästa vän i handen och lämna det här skit landet. snälla gud, kan du helst få dom här två åren att gå jätte fort?
och sen kan man inte bara klaga på allt och alla, sen ska man vända sig till sig själv och se vad man gjort för fel och vad man hade kunnat göra annorlunda. finns det något man kan ha gjort annorlunda? säker tusen saker, men man lever en gång och man gör misstag. även om jag önskar varje dag om att det som hänt är en dröm, så vaknar jag upp varje gång. ibland är drömmarna bättre en verkligheten, och du min fina saknade vän är för bra för mig.

NEVER SAY NEVER

1 dag kvar nu! woop woop. Tror det är imorgon man får sin dvd hemskickad, för er som missat så släpps Justin Biebers film på dvd imorgon i Sverige. Så jävla taggad! Plus att jag är sjuk så förväntar mig att the biebs kommer pigga upp mig. Vi hörs ikväll, att blogga gör att jag glömmer min huvudvärk & allt svettande.


dr. bieber

hej bloggggishen!
jag mår bajs just nu, så jag inte om jag kommer uppdatera något idag. men jag hoppas ni har en fin söndag! och jag vill passa på att slänga en stoooor puss till min älskling, big mich. älskar dig stollen!
natural

ska bara klaga lite

ligger just nu med min kletiga kropp i min soffa med en tunn filt på mig, har ont i hela min kropp, ni trögfattade jävlar som är efterblivna jag har feber om ni undrar. mina händer är stela så tar ett år att skriva också. har druckit en hel ramlösa och kissat en gång bara för det är så otroligt jobbigt att resa sig upp. har ont i armbågen nu också. har dessutom ont i magen bara för jag ätit massa stark jävla kina mat. skoja, den var inte stark alls men jag åt för mycket av den så ont i magen har jag. nu ska jag fortsätta kolla på mtv, dom är sjuka där-ska bli som dom när jag blir stor.
skrivet av: jenny svanung

'

djuret behövde lägga en brak, tur att han kom och höll emot trycket. annars hade jordens undergång skett för länge sen. never get in .. ääh, kom aldrig emellan djuret och det djuret vill ha. det blir din död!

TRUE STORY


someday

allvarligt talat tror jag ingen förstår min lycka just nu, yes yes yes! snart släpps den.
borde kanske köpa tre på en gång? denhär lille saken kommer gå åt kan jag lova :D
lite roligt att allt min älskling gör blir en succe, han är la för duktig!

VERONICA MAGGIO IN MY AAAAAS

Sjuk jävla kväll jävel. Tack så himla mycket sofia valkman att du rädda mig igår, vad vore jag utan dig och dina valkar? Orkar inte ens berätta vad som hände igår, fml.
Idag har jag iaf träffat desse en stund i stan, och nu sitter jag på mitt rum och väntar på att pappa kommer hem emd kinaaaa mat. (FYFAN VAD GOTT DET SKA BLI WOOHOOOO) Sen ikväll ska jag träffa miss holz, untz untz untz times! hihhohihohiho.
FACELOOK (hahahahahahaha, jag var tvungen) iom att vi dör om runt 1 och en halv timma, HEJDÅ VÄRLDEN!

planerar lite bah helt ostress

ligger i favvosängen med min pappi, kollar på tv pch planerar lite inför turkiiiii. taggad!!
nu ska jag snart gå och möta min älskling, vi hörs senare! pöööösssssss

-

I miss you, I miss youre smile. And I still share a tear every once in a while, even though it's different know, youre still here somehow I don't want you to go, though I'm beggin u 2 go. I miss you.

hej


men godmorgon raringar

nu sitter sandra och fixar mitt hår, vi var riktigt snabba nu så hinner ju tom blogga nu på morgonen! nya kisse snart, LOL jk. nej men snart ska vi ut och ta bussen, vi hörs lateeeeer! puooouuusssss

I LOVE TO SAY NEVER SAY NEVER

nu-kommer-min-härliga-kvälls-depp-tid

ligger som vanligt i sängen och kollar på videos på MIN man, folk fattar fan aldrig att han är min allvarligt? han vet bara inte om det riktigt en. skulle kunna skriva ett oändligt långt inlägg om han, men som desse säger du vet själv hur mycket du gillar han. och jappjappejappjapp, det gör jag.

JENNY IS OUT



EN GO DYGN BAH

Jag har turism prov imorgon, och har inte ens öppnat boken.
Är så äckligt jävla skol trött så det finns inte.
Vill HELST ha sommarlov nu.
Ville bara meddela att imorgon kommer Jenny Svanung se ut som ett vandrande rövhål, ska dygna idag för att hinna plugga. Jag älskar mitt liv just nu.
Ville också passa på att tacka den jäveln som kom på att man ska gå i skolan!



happy girls are the prettiest


were the perfect 2

You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain
And I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date
You can be the hero
And I can be your sidekick
You can be the tear That I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin'
Or u can be the sun when it shines in the mornin'

Don't know if I could ever be Without you
'Cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see That we're all we need
Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry
Cause you're the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

You can be the prince and I can be your princess
You can be the sweet tooth I can be the dentist
You can be the shoes and I can be the laces
You can be the heart that I spill on the pages
You can be the vodka and I can be the chaser
You can be the pencil and I can be the paper
You can be as cold as the winter weather
But I don't care as long as were together


Don't know if I could ever be
Without you 'cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need
Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two


You know that I'll never doubt ya
And you know that I think about ya
And you know I can't live without ya
I love the way that you smile
And maybe in just a while
I can see me walk down the aisle

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry
Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for u)
U take the both of us (of us)
And were the perfect two
Were the perfect two
Were the perfect two
Baby me and you







natural

hej hej hej
hektiskt dag, not. kom till skolan halv elva och hade bara en lektion, både svenskan och engelskan var inställd. SÅ HADE EN LEKTION, HIMLA VÄRT. nej fan, inte alls. jag hatar skolan ...
såhär fin är jag nu :)
ser dock fram emot helgen jätte mycket, den kommer bli awsome! just nu sitter jag hemma hos desse medans hon fixar sina shorts, tror dock inte det kommer vara så mycket tyg kvar när hon är klar. lol
MEN VI HÖRS SEN, LOVAR ATT SKRIVA NÄR JAG ÄR HEMMA SÅ GLÖM EJ ATT KOLLA IN HÄR IGEN EFTER 20.00!

UNTZ UNTZ UNTZ

Yeeeees, idag börjar jag halv elva. Faaaaaan, har gått upp i onödan. Yeeeees, jag kan sega mig nu. Faaaaan, kan inte somna om för det är ljust ute.
Jag & min fina vän Sandra, som förövrigt hatar denna bilden på henne så hon är inte med så mycket.

jasmine villegas

Hon är så fucking snygg
Har blivit helt besatt av hennes musik! Hon är faktiskt riktigt bra på att sjunga men när hela jasmine-kysste-justin-grejen så hata jag henne av ren reflex. Men nu när jag tänker efter vill jag hellre han är tillsammans med henne en selena gomez .. ? Sjukt vilka jobbiga inre tankar jag har..
TRE FETA LÄNKAR TILL FAVVISARNA (bara för jag är så efterbliven och inte vet hur man får upp videon här)

http://www.youtube.com/watch?v=20NKpPTvSBg

http://www.youtube.com/watch?v=s-ndROfZylM&feature=related

http://www.youtube.com/user/JasmineVVEVO#p/a/u/0/viB_eXmu888



EUROVISION SONG CONTEST

KOM IGEN NU FÖR FAN GUBBAR KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR SVERIGE SAAAAADE GOES HAAAAARD



MED DIG ÄR JAG LYCKLIG



HAPPY BIRTHDAY 2 YOU

Idag fyller min pappa, min bästa vän, något av det bästa jag har år. Min pappa börjar bli gammal, naaah inte en!


Kan ju börja med att berätta att pappa har varit min bästa vän sen jag föddes. Inte för att jag var så social just då, men ni fattar. När jag fyllde fem år började jag spela fotboll, och efter ett år i Mölnlycke if så blev pappa tränare tillsammans med Urban & Carina. Detta ska ju inte direkt handla om min fotbolls tid utan hur mycket jag faktiskt tycker om min pappi.
Det var inte bara fotbollen som gjorde att jag ville vara med honom, vi gjorde verkligen allting tillsammans. Vi åkte och bada, åkte till stan, hade fotbollskvällar, gick på ishockey m.m Och vi hade kul, det hade vi. Det var på den tiden man sket i vad folk tyckte, då man bara brydde sig om sig själv. Önska att det var så nu också. Då man åkte iväg utan att rby sig om folk glodde på en även om man hade kläder som inte alls matcha osv. Dock tvinga mamma mig att alla mina kläder matcha, fml .. Fredagar var också våra dagar då jag mamma och pappa åkte till affären köpte tacos massa godis och dricka och kolla på idol, sen somna jag alltid i soffan och pappa bar upp mig till mitt rum. Lite roligt att jag alltid var lika förvånad hur jag hamna i min säng när jag vet att jag somna i soffan.
Kan tyvärr inte skriva mera nu för sitter i en otroligt skev ställning ...

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa, ingen får mig att le & skratta som dig även om du har ett temprament som heter duga & även om du är lika virrig som en fluga i ett spindelnät. Utan dig hade jag inte klarat mig helt enktelt.


Du kommer alltid ligga mig närmast hjärtat pappsen (L)




Jag älskar dig, det kommer jag alltid göra. Det är du som gjort mig till den jag är idag!



i think i got a new crib

Softar för tillfället på golvet, OKEJ DÅ VET NI LIKSOM?
Ska iallafall bo hos desireeeee for a while now medans mina föräldrar är i Tyskland, hatar att dom ständigt lämnar mig hela tiden. LOL jk ;)
Men nu ska vi snart göra något vad vet jag inte men men, hehehehe.
TTYL HEJDOOOOO

I was praying that you and me might end up together

But it's like wishing for rain
as I stand in the desert
But I'm holding you closer then most, cuz you are my heaven

haha lol tror det är mera en så

För du är så jävla ful ful ful

HISS/DISS

HISS

Värmen!

Älskar värmen, älskar solen, älskar att man slipper ha stora feta jackor på sig! Underbart. Våren/sommaren är verkligen tiden då man blir kär, då man skiter i vad klockan är, i vad man gör bara man går ut känner man att man gör något. Vad vore livet utan sommaren egentligen?

Twitter!

JAG ÄLSKAR TWITTER. Helt ärligt, så sjukt mycket roligare en facebook. Där kan man skriva precis vad man känner utan att någon lägger sig, där är man helt ärlig mot främlingar. Och man kan även följa Justin och alla kändisar! Bästa sidan någonsin.

Britney Spears!

Otippat? Kanske det, men denna tjejen har jag gillat sen hennes hit låtar! One more time, I'm not a girl osv osv. Hon är fan awsome! Och hennes nya låtar med hennes techno liknande stuk är ju öronorgasm.. Dessutom har hon tagit tag i livet nu och uppfostrar hennes två söner utmärkt! You go girlfriend ;)


DISS

Bussen

Omg, gick på bussen och det kändes som att gå in i en bastu. Förstår verkligen inte hur buss chaffisarna pallar den hetta som är på bussen? Dessutom så verkar folk fått en boll i hövvet, nu verkar ju alla ta bussen till jobbet skolan osv istället för bilen. Snälla, för min skull. Börja åka bil, orkar inte sitta på en överfull buss varje dag till skolan. TACK PÅ FÖRHAND.

Fjortisar

Misstolka mig inte nu men seriöst, äckliga fjortisjävlar som sitter längst bak i bussen och skriker-spelar hög musik-och är allmänt jävla irriterande. Horungar håll käften när ni är ute i allmänheten, vi vill inte höra era sönder knullade röster!

Eric Saade

Han må vara sjukt snygg, men vad fan Sverige? Danny & the Moniker var ju så himla mycket bättre! Att skicka iväg en pojk som sjunger om att han ska bli populär är la inte det smartaste. Jag skäms Sverige.

jag vill ju också ..

TRÄFFA HAN IRL LIVET HELVETTE


Tror inte ni la märke till det, men dom första två bilderna är från början av 2011 och den under från 2010..bara jag som ser hur trött & sliten han ser ut?

Du är alltid välkommen hem till mig justin, om du känner att pressen är för stor LOL.




Nej nu ska jag sova, godnatt sötisar!


you ain't got no alibi


beslutsångest

Vill ju ha allihopa, och massa massa mer ....

SOMEONE LIKE YOU

I heard that your settled down.
That you found a girl and your married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.
Old friend why are you so shy?
It ain't like you to hold back or hide from the light.

I hate to turn up out of the blue uninvited.
But I couldn't stay away I couldn't fight it.
I'd hoped you'd see my face,
And that you'd be reminded that for me it isn't over.

Nevermind I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don't forget me I beg 
I remember you said:-
"Sometimes it lasts in love,
but sometimes it hurts instead"
Sometimes it lasts in love, 
but sometimes it hurts instead yeah.

You'd know how the time flies.
Only yesterday was the time of our lives.
We were born and raised in a summery haze.
Bound by the surprise of our glory days.

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away I couldn't fight it.
I'd hoped you'd see my face & that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.

Nevermind I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don't forget me I beg 
I remember you said:-
"Sometimes it lasts in love,
but sometimes it hurts instead"

Nothing compares 
no worries or cares.
Regret's and mistakes they're memories made.
Who would have known how bittersweet this would taste?

Nevermind I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don't forget me I beg,
I remembered you said:-
"Sometimes it lasts in love,
but sometimes it hurts instead"

Nevermind I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too.
Don't forget me I beg,
I remembered you said:-
"Sometimes it lasts in love,
but sometimes it hurts instead"
Sometimes it lasts in love,
but sometimes it hurts instead




jag hatar s.h

måtte djävulen ta den personen som kom på ämnet bild



detta är min bildlärare, så fin <33333333<33<<333<<3333

NARNIA

cha cha bloggen! SKOJA.
nu sitter jag och my girlfriend och kollar på narnia och har allmänt mysigt! har verkligen saknat dig lindzor, haha.
har inget roligt att skriva mera just nu, men vi hörs later!
#sexybeast
#sexyhingst

fuck youre feelings, it's time to move on

JAG ÄLSKA DEN DU VAR, JAG HATAR DEN DU BLIVIT
ord kan inte beskriva hur jag känner, jag tror inte ens jag fattar själv vad som hände riktigt. allt har gått så fort, hela detta året har gått så fort. ibland vill jag spola tillbaka tiden och få ändra saker mellan oss. har ju så mycket att berätta för dig, så mycket jag ville uppleva med dig. lätt att vara efterklok, men ingen absolut ingen förstår hur detta tar på mig, det gör så ont.
det är som att du är borta, du finns inte längre. fast du gör ju endå det, vill bara du ska finnas hos mig nu krama om mig ge mig en puss på pannan så som du alltid gjorde och säga att allt faktiskt kommer bli bra igen. men det kommer det inte, inget kommer någonsin bli som det var förut. lätt att säga att man kommer över det, livet går vidare, ni kommer lösa det. men ni fitt idioter som tror det funkar så kan köra upp något rejält i röven. den saknaden man bär på varje dag är hemsk. men nu skriver jag om dig för sista gången på min blogg, du är inte värd smärtan längre tyvärr.

RSS 2.0