På legenders axlar

Förväntningar, gemenskap, skratt, tårar, besvikelse, kärlek, människor och en helt otrolig sport är hockey för mig. Jag själv skulle aldrig kunna göra det dom gör, är som bambi på hal is. Men tror inte riktigt folk förstår att fotboll och ishockey är två helt olika sporter. Jag själv tycker det är roligt att kolla IFK och öis och dom lagen spela men jag bryr mig inte så mycket om vem som vinner så mycket endå.
Har själv spelat fotboll och har insett att jag måste sysselsätta mig på dagarna med något som innehåller sport, och nu har jag bestämt mig för att köpa säsongskort nästa år!! Åååh är så sjukt taggad på det så det är galet!! Ska köpa en ny fin tröja jag ska slita ut under det halvåret!! Kommer bli sjukt najs! Men nu hinner jag inte skriva mer, ska till lina med dess och bara umgås. För gött.  puss på er


är glad, i guess

bloggar tyo bara när jag är riktigt glad! och nej, har inte varit deppig i typ ett halvår men nu mår jag så bra som jag bara kan.

är bra på kompis fronten, livet är för kort att bry sig om skit som egentligen inte spelar någon roll. tjejer är tjejer, så är det. älskar alla mina vänner så fruktansvärt mycket!

kan ju ha världens bästa mamma och pappa, familj låter töntigt för mig att säga när jag bara bor med mina störda föräldrar. utan dom hade jag dött under min tonårstid kan jag ju säga, stooooor kärlek till dom!

finns det en någon killfront? njaaah, bangar killar dirr hejdå byebye ha det bra. går inte att leta efter kärlek har jag lärt mig, och förväntar mig att träffa the love of my life denna sommarn endå så! jag skoja, ska ligga sönder. skoja igen. är så rolig idag!

nej men ska ärligt börja blogga igen, är sugen! nu ska jag sova, ska ju till skolan imon, woohoooo. (döda mig)

pusspusspusspuss xoxo

RSS 2.0