Kan stå i ett rum fullt av människor, men känns som att jag är den enda kvar i universum

-


suger på att blogga

haha sant sant sant, har inget att blogga om .. eller en grej men det får ni läsa om senare! tooodlees

gåshud

http://www.youtube.com/watch?v=Eqn4QrrzC08

bieber fever

nej, kära ni min bieber fever har inte förändrats sen förra året. men jag pratar inte lika mycket om honom bara, kommer alltid vara lite små besatt av honom såklart. men jag är 18 snart, tror inte killar på krogen osv digga tjejer som snackar om honom som om man var gift med han. på tal om honom så ska jag nu städa mitt rum lite, sätta upp min finaste poster på han i mitt rum sen kolla never say never hihohohoh. ska bara dusha först, känner att det behövs. älskar att sega på lov, kan vara det skönaste. eller vänta, ska upp 6 imon. niiiiiice är det, not.
så himla himla himla flawless <3

#truestorys


Jump up

Igår åkte jag dess och heidi till hennes kompis i flatås, vi drack tjöta och dansade, hahaha. Blev en skön kväll faktiskt, dock mindre trevligt med ett peddo på bussen hem tre på natten. Fyfan. Nu ligger jag nerbäddad och ser hsm, jag älskar dom här filmerna!! Vi hörs imon, ska upp sex. Har ju praktik nu, WOHO!


Hurtig tjej

Idag klockan elva så gick jag, mamma, pappa annelie och ove och laban världens sötaste labrador runt delsjön. Var inte lika jobbigt som jag trodde, men dr var ju inte så att jag joggade runt precis. Nu kollar jag på tv, måste hitta en rök kompis som kan gå ut och ta en cigg med mig. Ikväll ska jag på fest, kommer bli najs. Nu börjar degrasssssi igen, ha en trevlig lördag!


When the time is in, you're fucked.

-


Påväg till skolan

Som sagt. Är faktiskt inte jätte trött idag, sovit åtta timmar. (wohoo party) Idag är den sista lektionen med Carla, så himla tråkigt! Kommer sakna henne massor. Men vi fick ihop till en fin present till henne iallafall, det är hon värd. Sen idag efter skolan ska jag och dess hem till mig, gå runt sjön. Finns en sjö i mölnlycke som är hur bra som helst att gå runt och det är säkert jätte fint nu när det är snö också:) sen får vi se vad vi hittar på! Vi hörs seeen


RSS 2.0