blev något fel sist så försöker igen!


GAMLA GAMLA GAMLA BILDER

har ju fortfarande ingen iphone, och dör utan musik så ladda min gamla mp och på den hitta jag bilder som går typ 6 år tillbaka. sötaste men också fulaste jag sett, även cirka 20 videos på när jag är runt tio-elva. lägger upp några nu tänkte jag, enjoy!


jag e så trött

trevlig dag, spytt osv. men äntligen så kan jag äta igen iallafall, tror jag åt något konstigt bara eller något. äckligt var det iallafall. nu sitter jag hemma hos peter och softar, ska hem snart och mysa med mor och sen ska jag lägga mig. jahopp, roligt inlägg detta blev, eller.


i vecka med gosen

jaaaa, rubriken säger väl det mesta? en vecka med världens bästa idag, happy day! en överraskning väntas mig när jag kommer till han om en stund, spännaaaande! förväntar mig en resa, en hund eller nolita jackan! skoja. nu ska jag fortsätta att skrika på domarn med far, frlunda spelar ju kvart idag piss luleå suger verkligen. hoppas ni alla får en fin söndag! :)

bild på mah boyfriend


jag är så fruktansvärt lycklig

jag måste bara skriva av mig lite. sitter justn u på min altan själv, med lite cigg en cider och bara njuter av vårsolen. (lite små kyligt men äsh) och bara tänker på hur bra jag faktiskt har det. jag är så tacksam för mina vänner, min familj och min underbara pojkvän. jag vill aldrig detta ska förändras, såhär vill jag må hela tiden. jag är så glad. känns konstigt att vara såhär glad hela tiden. och jag har så mycket att se fram emot, student, summerburst, håkan, gotland. livet är bäst! nu ska jag äta och ta på mig.

käääääärlek till er mina friendzzzz


guds gåva till mänskligheten är..

skippy + jordgubbssylt på vitt rostbröd, jag dör så gött det är.

jaha, idag är det lördag, FAN vad party. eller ... ska bara vara hemma faktiskt försöka plugga, kanske följa md linnea ut, kanske kanske. eller så kommer pojkvännen hit senare och myser med mig. men hoppas ni får en bra lördag för det ska jag ha! (p.s frölunda vann igår med 2-0, var jag glad eller var jag glad)

puss och kraaaaaam

london

hmm, ska jag? en helg. saknar london, det är så fint där och människorna är så öppna och roliga. tråkiga sverige. bläää, vill verkligen, men är det för tidigt? jag är för orolig övertänker för mycket. jag vill ju dit igen, hade blivit världens bästa helg. du är bäst, och jag är bäst när jag är med dig.

saknar er älsklingarvad händer eller ....

jahopp, trodde aldrig jag skulle bli kär 2013. men jävlar vad bra detta känns, jag har världens finaste.

mitt hjärta blöder

är det lite karma som gör att när något går bra på en front så går det sämre på någon annan? trött på detta men det bra gör att det dåliga känns värt att kämpa för endå, antar jag.

funderar på att börja blogga lite mer faktiskt, skööönt att få skriva av sig ibland! dock kommer jag inte länka den på typ facebook, känns skumt att människor man inte känner så bra läser personliga saker om en, och nej detta ska inte bli en snyftig blogg.

just nu väntar jag på min gose och ser hockey, frölunda ligger under...idag fyllde även mor min år, grattis till världens bästa! vi hörs imorgon för nu ska jag äta upp det sista av tårtan..hehe. puss o kjaaam

RSS 2.0