Hoe

I thought best friend were supposed to make each other happy, but the thing is that I love you too much and I don't get anything back, and .. Enough is enough, you're on your own now. Sorry!


kill them with kindness

Är trött på att vara "den snälla" hela tiden. Låter kanske som att jag ser mig själv som världens perfektaste människa, men så är det verkligen inte. Har haft så mycket problem med mina förra vänner, och nu har jag hittat vänner som jag älskar så fruktansvärt mycket och som jag aldrig skulle klara mig utan. Tror jag vill vara snäll mot alla för jag vill ju vara som dom är mot mig. Men det går inte längre. Jag måste lära mig att det är OKEJ att vara arg på någon, att det är OKEJ att inte hålla med någon att det är OKEJ att våga stå för det man tycker. Är inte säskilt kul att höra av folk att jag är efterbliven och inte kan något, för det kan jag visst. Detta skulle inte bli något inlägg där jag försvarar mig absolut inte, är bara så otroligt skönt att kunna skriva vad jag vill för detta är ju faktiskt min blogg.
Är så förvirrad också. När jag år ut skolan år 2013 anses jag vuxen på riktigt..JAG VILL INTE. Vill vara 17 hela livet, eller nej 18 då får man ju gå på krogen också. Nej men seriöst nu, jag är så jävla nervös. Snart kommer jag få massa ansvar som jag inte kommer klara. Klarar ju knappt att ta ansvar nu, hur fan ska jag kunna klara mig helt på egen hand liksom? Fast nu finns det ju fördelar med att bli vuxen, jag kan börja forma mitt liv precis som jag vill ha det. Och jag har inte en jävla aning vad jag vill bli. Vet iallafall att jag ska spendera mina första år på gotland i en fin tvåa med bästisen och bara leva livet.
Tror mina förvirrande tankar börjar lugna sig nu, vi hörs senare då ska ni få se på mitt nya favvo snacks!! pusss

Vänskap

Älskar när man har bästa vänner som alltid varit likadan mot en och alltid kommer vara, älskar dig alltid emilia!


-

Danmark, 1 april 2011.

Tror aldrig jag varit, så lycklig och ledsen på samma gång. Jag visste att det skulle bli en kort helg, och att det ALDRIG skulle kunna bli så magiskt igen. Men fyfan vad jag saknar det. Jag och världens bästa vän dess hade den finaste helgen man hade kunnat ha tillsammans förra året i mars. Och det hade aldrig blivit så bra utan mina föräldrar, världens bästa som åkte med oss dit för våran skull. Helt sjukt vad mycket dom har gjort för mig.
Idag regnar det och blåser och vädret i sverige suger. Just nu hade jag kunnat ge allting för att komma tillbaka till underbara danmark, där vi satt och kedjerökte när vi tycker vi var så coola när vi just hade köpt våra bacardi breezer utan att ens behöva visa legg, när vi smet ut klockan halv tolv på natten och kom hem sex på morgonen, när vi låg och bärsa i sängen och kolla på tv, och framför allt: hur jävla bra vi mådde.åh

älskade fina underbara perfekta gotland, snart blir det du & jag igen.

Det är kallt.

Och jag fryser, fönstret står öppet och månen lyser. LOL det snöar och det är röv kallt. Fan också. Fast gillar endå snö, lite. (jätte mycket)


Titanic med fina vänner

Typ. Nu har mina älsklingar lämnat mig, är typ sjuk så vi tre jag jass o dess har haft en riktig mysdah. Så nu ligger jag nerbäddad i min bäddsoffa och kollar själv. Pojkvän sökes dirrmode? ;)

Kan tänka mig denna goingen..


u smile, i smile 


Kaos

Ush och fy vilken hemsk kväll. Var på fest med mina goingar igår, till en början var det hur nice som helst men sen spåra det ur totalt. Gick från grönsakstorget till wiselgrensplatsen. På typ 45 minuter. Galet hur mycket patetiska människor det finns, blir seriöst äcklad.
Men nog om det idag ska jag och mina favvisar dess o jass mysa hela kvällen, kan behövas efter att ha druckit varje helg i typ två månader.. Hörs sen!

Jag och bästis


jens

jens jens jens jens, vi har jens nu. jens jens jens jens är kul. vi har lektion med jensan SÅKLART. najs är det.


RSS 2.0