6 juni 2011

Hej och godmorgon! :) Är på sånt himla bra humör idag, solen skiner, snart får vi gäster och vi ska äta sill potatis osv precis som på midsommar, och om TVÅ dagar åker jag till turkiet! Det går bra nu kompis det går bra nu ...

Igår var ju som sagt american movie awards för er som inte förstog det, haha! Det var hur bra som helst. Kunde dock varit mera personer som uppträdde det var bara trey songz, han är as bra men endå.
Justin Bieber vann pris för bästa jaw dropping moment, lite svårt att förklara men aja han var hur glad som helst. Det hände även rätt mycket annat roligt denna gala, Robert pattinson och Taylor Lautner strulade med varann eller kysstes! haha. Och Robert höll  något tal liknande för Reese Whiterspoon "I didn't cut you, but I did fuck you" och you dont have an enormus as like bieber eller något, hahahaha. Det var också lite kul att twilight vann alla kategorier dom var nominerade i. Älskar dom filmerna så! Det var också världs premiär för twilight trailern och även för harry potter. Är hur taggad som helst på att se dom nu!!
Nu lite bilder, enjoy









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0